Haluaisitko oppia,
miten voit päivittäisessä elämässäsi
lisätä yhteyttä itseesi?
Haaveiletko tuntevasi
mielenrauhaa,
tyyneyttä,
sisäistä turvaa ja
lempeyttä itseäsi kohtaan?

On aika Pysähtyä itsesi äärelle

Ilmoittaudu mukaan ilmaiseen 5 päivän Pysähdy itsesi äärelle -haasteeseen!

Harmi, haaste on juuri loppunut.

voit kuitenkin ilmoittautua
odotuslistalle ja saada ensimmäisenä
tiedon kun seuraava haaste alkaa!

Pysähdy itsesi äärelle -haaste on 5 päivän mittainen ilmainen valmennushaaste, jossa saat yksinkertaisia valmennusharjoituksia, jotka lisäävät yhteyttä sisältäpäin ohjautuvaan itseesi, kasvattavat tietoisuuttasi tämänhetkisestä olotilastasi, vahvistavat itsesi hyväksymisen ja kiitollisuuden tunnettasi riippumatta ulkoisista tekijöistä.

Joka päivä saat lyhyen alustusvideon päivän teemasta sekä haasteena saat syvempään minääsi suuntautuvan valmennusharjoituksen. 

Haaste järjestetään suljetussa Facebook-ryhmässä. Saat ryhmään liittymisohjeet heti ilmoittautumisesi jälkeen.

🌺 Arjen kiireisen karusellin pyörityksessä voi tuntua, ettei useinkaan ole aikaa pysähtyä ja kuulostella mitä itselle todella kuuluu tai ottaa aikaa itselleen.

🌺 Nyky-yhteiskuntamme kannustaa jatkuvaan ulospäin suuntautumiseen ja vastausten etsimiseen ulkopuolelta, mutta haaveiletko kuitenkin ulospäin suuntautumisen sijaan hakeutumisesta sisäänpäin itseesi ja sisäiseen maailmaasi ja luoda tiiviimpää yhteyttä aidoimpaan itseesi?

🌺 Nyt sinulla on mahtava tilaisuus pysähtyä, kääntyä sisäänpäin kuulostelemaan, mitä sisäisyydestäsi nousee ja alkaa luoda syvempää yhteyttä itseesi!

🌺 Kun ilmoittaudut mukaan 5 päivän 100 % maksuttomaan valmennushaasteeseen saat:

  • 5 valmennusvideota sertifioidulta LCAF® coachilta
  • päivittäisen valmennushaasteen, joka kutsuu pysähtymään itsesi äärelle ja tutkailemaan elämääsi ja ajatusmallejasi
  • inspiraatiota ja kannustusta valmentajalta ja valmennusryhmältä
  • syyn ottaa aikaa itsellesi päivittäin, jos se muuten on haastavaa
  • mahdollisuuden oivalluksille, jotka voivat muuttaa elämäsi suunnan

Miksi osallistua mukaan haasteeseen?

Moni ihminen haluaisi panostaa omaan henkiseen hyvinvointiinsa enemmän, tuntea syvempää yhteyttä itseensä ja luottaa omaan arvoonsa. Mutta arjen keskellä aika ja keinot tähän tuntuvat usein puuttuvan.

Oikeasti yhteys itseen on luonnollisin tilamme olla, mutta arjen karuselli saa meidät helposti mukaan pyöritykseensä ja unohtamaan itsemme ja oman hyvinvointimme. Siksi haastan sinut pysähtymään itsesi äärelle ja tulemaan mukaan kokemaan, kuinka hyvinvointia parantavaa pysähtyminen itsen äärelle voikaan olla!

Kysy itseltäsi, mitä voisit menettää osallistumalla haasteeseen. Uskallan luvata, että et tule katuman näitä 5 päivää, jotka vietät itsesi kanssa panostamalla itseesi ja hyvinvointiisi. Tämä voi olla uusi alku aidomman minäsi löytymiselle ja elämäsi voi muuttua suuresti, kun yhteytesi itseesi on vahvempi ja et ole itsesi tiellä hyvän vastaanottamisessa.

Moi, olen valmentajasi mila

Olen intuitiivinen henkisen hyvinvoinnin valmentaja ja tunnen vahvasti, että ihmisten auttaminen on elämäntehtäväni.

Olen kouluttautunut sertifioiduksi LCAF® coachiksi ja haluan valmentamisen avulla auttaa ihmisiä löytämään oman sisäisen viisautensa, kuuntelemaan intuitiotaan ja vapautumaan rajoittavien uskomusten kahleista.

Oman elämänkokemukseni ja asiakkaitteni kautta olen saanut syviä oivaltamisen hetkiä, kuinka suuri merkitys pysähtymisellä itsen äärelle, sisäisen viisauden kuuntelemisella ja rajoittavista uskomuksista vapautumisella voi olla.

Toivon valmennukseni saavan aikaan ihmeitä myös sinun elämässäsi!

❤:lla   Mila  Laitinen

PS. Tiedän omasta ja asiakkaideni kokemuksesta, että muuttamalla ajatuksiamme, seuraavamme syvältä sisältämme, sydämestämme kumpuavia toiveita ja irroittautumalla mielen rajoittavista uskomuksista, pystymme muuttamaan elämämme omannäköisemmäksi ja sisäisestä ohjauksesta kumpuavaksi. Keinot tähän ovat yksinkertaisia ja siksi sinäkin voit saavuttaa lisää mielenrauhaa, tyyneyttä, sisäistä turvaa ja lempeyttä itseäsi kohtaan.
 

PPS. Kaikki valmennusharjoitukset, joita viikon aikana teemme, on todettu toimiviksi omassa elämässäni ja lukuisien valmennettavieni elämässä, joten voin luvata, ettet tule katumaan liittymistä mukaan haasteeseen. Mutta harjoitusten oivallukset omaan elämääsi voit saada vain tulemalla mukaan haasteeseen. Joten liity heti mukaan!

lämpimästi tervetuloa mukaan ilmaiseen 5 päivän Pysähdy itsesi äärelle -haasteeseen!

Harmi, haaste on juuri loppunut.

voit kuitenkin ilmoittautua
odotuslistalle ja saada ensimmäisenä
tiedon kun seuraava haaste alkaa!

valmennuksistani sanottua

"Yrität todella auttaa ja tarjota sopivia harjoituksia."

Erittäin miellyttäviä, sparrailevia ja omia oivalluksia tukevia harjoituksia, jotka auttoivat asioiden jäsentelyssä itselle selkeämmiksi ja tukivat ajatusta tulevaisuuden suunnasta. Rauhallinen olemuksesi ja tilan antaminen omille oivalluksille oli erityisen hyviä asioita valmennuksessa. Valmennuksessa tuli myös olo, että yrität todella auttaa ja tarjota sopivia harjoituksia.
Tina, 27

"Valmennuskokemus oli kiireetön, luottamuksellinen ja rauhallinen."

Minulle jäi oikein positiivinen ja innostunut olo valmennuksesta. Sain hyviä oivalluksia, ja motivaatiota tulevaisuuteen. Jouduin itse etsimään vastaukset erinäisten tapojeni muutoksiin ja oivaltamaan muutoksien edut omassa elämässäni ja siitä tuli hyvä energinen olo. Valmennuskokemus oli kiireetön, luottamuksellinen ja rauhallinen.​
Kata, 56

Copyright © Mila Laitinen.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste