Mila Laitinen

valmentajasi

Moi! Olen Mila ja olen intuitiivinen henkisen hyvinvoinnin valmentaja ja tunnen, että ihmisten auttaminen on elämäntehtäväni.

Auttamisen halun ohjaamana hakeuduin töihin ensin farmaseutiksi apteekkiin ja sitten opintokoordinaattoriksi yliopistohallintoon. Vuosien ajan autoin monia ihmisiä terveyden ja hyvinvoinnin ylläpidossa ja yliopistomaailman kiemuroissa selviytymisessä, mutta kuitenkin minulla oli tunne, että voisin auttaa ihmisiä vieläkin syvemmin ja kokonaisvaltaisemmin tekemällä muunlaista auttamistyötä.

Töiden ohella kouluttauduin sertifioiduksi LCAF® coachiksi. Intuitioni johdattamana otin rohkean askeleen ja hyppäsin pois palkkatyöstä ja ryhdyin yrittäjäksi, jotta voin valmentamisen avulla auttaa ihmisiä löytämään oman sisäisen viisautensa, kuuntelemaan intuitiotaan ja vapautumaan rajoittavien uskomusten kahleista.

Oman elämänkokemukseni ja asiakkaitteni kautta olen saanut syviä oivaltamisen hetkiä, kuinka suuri merkitys sisäisen viisauden kuuntelemisella ja rajoittavista uskomuksista vapautumisella voi olla.

Toivon valmennukseni saavan aikaan ihmeitä myös sinun elämässäsi!

En malta odottaa, että voin auttaa sinua matkallasi ihmeelliseen unelmaelämääsi!

❤:lla Mila

Voit ottaa yhteyttä minuun tai sopia valmennuksesta alla olevalla lomakkeella.